Alfa ’94 Szabadidős Klub

Az Alfa ’94 Szabadidős Klub azon túl, hogy ifjúsági közösségi színtér, nagy hangsúlyt fektet a hagyományok ápolására. Fülöpjakabon már a múlt század közepétől szokásban volt a szüreti mulatságok megrendezése. Ezt a hagyományt elevenítette fel húsz éve a Klub. A rendezvény közelebb hozza egymáshoz az embereket a községben és annak határán túl is, hiszen sokan érkeznek hozzánk Kunszállásról, Bugacról, Kiskunfélegyházáról és Városföldről is.

Az Alfa’94 Szabadidős Klub megalakulása óta fontos tényezője a falu civil közösségi életének. A szüreti bál megrendezésén kívül rendszeres szereplői vagyunk a községi közösségi eseményeknek (jótékonysági bálak, falunap ), kirándulásokat szervezünk a fiatalok és a családok számára, színházlátogatásokat Kecskemétre és a fővárosba.

Az Alfa’94 Szabadidős Klub táncosai az elmúlt években a kistérség szinte valamennyi településén szerepeltek már, így például a Városalapítók Napján Kiskunfélegyházán, a községi falunapokon. Ezeket a fellépéseket továbbiakban is szívesen folytatják és örömmel tesznek eleget a felkéréseknek.

Kiemelt hírek